11 Οκτώβριος 2014, 10:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

ΗΠΑ: 3χρονος κατασπαράχτηκε από ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο

  • ΗΠΑ: 3χρονος κατασπαράχτηκε από ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Αρκάνσας, νοσηλεύεται ένα αγοράκι μόλις 3 ετών, το οποίο κατασπαράχθηκε από ιαγουάρους όταν έπεσε στο χώρο όπου φυλάσσονταν σε ζωολογικό κήπο της πολιτείας των ΗΠΑ.

Τα δύο αιλουροειδή άρπαξαν το παιδί το ένα από το λαιμό και το άλλο από το πόδι, όταν αυτό έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων, δήλωσαν ο πατέρας και ο παππούς του αγοριού που ήταν μαζί του όταν συνέβη το περιστατικό.

«Το παιδί υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο, ενώ στο σώμα του έφερε εκτεταμένα τραύματα», δήλωσε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας οι πληγές δεν φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του.

Όταν το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έφτασε στο χώρο όπου φυλάσσονταν οι ιαγουάροι, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες ώστε να απομακρύνουν τα αιλουροειδή από το παιδί. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το παιδί έπεσε από το τα κάγκελα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, επικαλούμενος το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής αλλά και εξαιτίας της ηλικίας του αγοριού.

Τμήμα σύνταξης pontos-news από ΑΠΕ-ΜΠΕ