8 Οκτώβριος 2014, 15:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Ποντιακό γλέντι στον Ασπρόπυργο για καλό σκοπό

  • Ποντιακό γλέντι στον Ασπρόπυργο για καλό σκοπό

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 

Μια βραδιά συμπαράστασης και οικονομικής στήριξης για έναν νέο άνθρωπο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, διοργανώνεται την Παρασκευή στις 21:00 στον Ασπρόπυργο, στο κτήμα «Δέκα» (Λεωφόρος ΝΑΤΟ/Ειρήνης). 

Στο ποντιακό γλέντι, την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει ο Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας, οι 22 καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Μέσω χορηγών καλύφθηκαν και τα έξοδα της αίθουσας, του ήχου και των εκτυπώσεων. 

«Μένει να δείξουμε όλοι την ποντιακή αλληλεγγύη και ανθρωπιά, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, και να γεμίσουμε το χώρο», αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η προπώληση των εισιτηρίων, κόστους 10 ευρώ, έχει ήδη ξεκινήσει ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κράτησης τραπεζιών μέχρι σήμερα το απόγευμα. Όσοι δεν μπορέσουν να παραβρεθούν και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας κουπόνια ενίσχυσης.

Στην ειδική αυτή βραδιά θα εμφανιστούν (με αλφαβητική σειρά): Ατματζίδης Γιώργος, Δημητριάδης Γιώργος, Ζουρνατζίδης Αλέξανδρος, Ιωακειμίδης Ανέστης, Καμενίδης Λευτέρης, Καστρινόπουλος Μπάμπης, Κατσώτης Περικλής, Κοπαλίδης Παναγιώτης, Κοσμίδης Δημήτρης, Κοσμίδης Χριστόφορος, Κουλαξουζίδης Γιώργος, Κυριλλίδης Μίλτος, Κωστελίδου Μαγδαληνή, Μιχαηλίδης Δημήτρης, Ναβροζίδης Χρήστος, Πετρίδης Νίκος, Σαββίδης Σταύρος, Τσιλικίδης Γιώργος, Υφαντίδης Ηλίας, Φουλίδης Κώστας, Φωτιάδης Γιάννης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αθηνά Σωτηριάδου 6977530711 και Γιάννης Χατζηελευθερίου 6977518087. 

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr