7 Οκτώβριος 2014, 18:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Εκτός ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή – Η επιστολή της και τα βέλη του Πάνου Καμμένου

  • Εκτός ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή – Η επιστολή της και τα βέλη του Πάνου Καμμένου

Η επιτροπή Δεοντολογίας θα αποφασίσει εάν θα διαγραφεί και από το κόμμα. 

Ανεξάρτητη βουλευτής είναι από το μεσημέρι η Ραχήλ Μακρή μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Δέκα φορές τη φωνάξαμε και δεν προσήλθε», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση των βουλευτών του κόμματος. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, η απόφαση για διαγραφή ήταν ομόφωνη «έπειτα από την αδικαιολόγητη άρνησή της να παραστεί για εξηγήσεις αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο». 

Η βουλευτής Κοζάνης σε ανοιχτή επιστολή ζητούσε δημόσια δήλωση και συγγνώμη από τον πρόεδρο και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Εκφράζει επίσης τη δυσαρέσκειά της για την ύπαρξη «δυο μέτρων και δυο σταθμών» στο κόμμα και καταγγέλλει επιθέσεις στο πρόσωπό της από στελέχη των ΑΝΕΛ. Αναφέρεται, ακόμη, στο εξώδικο που απέστειλε στον Πάνο Καμμένο, ζητώντας να ενημερωθεί για τους λόγους παραπομπής της, κάτι που -όπως λέει- δεν συνέβη.

Στην ανακοίνωση της διαγραφής της Ραχήλ Μακρή υπογραμμίζεται ότι η αποπομπή της ή μη και από το κόμμα δεν είναι αυτόματη αλλά θέμα για το οποίο θα αποφασίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ