7 Οκτώβριος 2014, 08:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Τραγωδία στην Εγνατία: Βίντεο-ντοκουμένο από τη φονική καραμπόλα

  • Τραγωδία στην Εγνατία: Βίντεο-ντοκουμένο από τη φονική καραμπόλα

Διέφυγαν τον κίνδυνο τα δύο παιδιά που είχαν τραυματιστεί σοβαρά. Στον ανακριτή σήμερα ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης εργασιών.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται ακόμη τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Μια 18χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση νοσηλεύονται ένας 64χρονος κι ένας 22χρονος. Τα δύο μικρά παιδιά που είχαν τραυματιστεί σοβαρά, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, τελικά διέφυγαν τον κίνδυνο.


Για τη τραγική καραμπόλα στην Εγνατία Οδό, που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τριάντα, έχουν συλληφθεί ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της μοιραίας νταλίκας και ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης εργασιών.


Ο 39χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή Βέροιας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, ενώ σήμερα θα κληθεί να λογοδοτήσει στον ανακριτή ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης εργασιών.


Ο 39χρονος οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, ενώ ο 42χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών εξ αμελείας.
Έως τις απολογίες τους παραμένουν κρατούμενοι.Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr (φωτογραφίες: ΑΠΕ ΜΠΕ)