3 Οκτώβριος 2014, 07:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Περιφέρεια Αττικής: Ξεκινούν άμεσα 125 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών

  • Περιφέρεια Αττικής: Ξεκινούν άμεσα 125 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών

Θα αρχίσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, δηλώνει η Περιφερειακή Αρχή Αττικής - Δεσμεύεται ότι έως τον Νοέμβριο θα έχουν καλυφθεί και τα 916 δρομολόγια.

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής προϊστάμενος της διεύθυνσης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Εμμανουήλ Κάββαλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής, θυελλώδους συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Είχε προηγηθεί, πολυπληθής συγκέντρωση γονέων και μαθητών από όλη την Αττικής έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, συνάντηση εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόφιλο Λεονταρίδη αλλά και τους αρμόδιους του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Στην κατάμεστη, από γονείς και μαθητές, αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου δεσμεύθηκε ότι εντός 15 ημερών θα έχουν ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο οι συμβάσεις για άλλα 438 δρομολόγια και ότι στις αρχές Νοεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και για τα υπόλοιπα 353 δρομολόγια.

Χθες, η Περιφέρεια δεσμεύθηκε ότι -και με χρήση ίδιων πόρων- θα καλύψει συνολικά και τα 916 δρομολόγια που είχαν γίνει πέρσι.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr