1 Οκτώβριος 2014, 15:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Απίστευτο και όμως βρετανικό: Τα Ανάκτορα αναζητούν καθαριστή… τσίχλας!

  • Απίστευτο και όμως βρετανικό: Τα Ανάκτορα αναζητούν καθαριστή… τσίχλας!

Σχετική αγγελία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας. 

Δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για μια αγγελία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας με εντολή της Αυτής Μεγαλειότητος βασίλισσας Ελισάβετ. Το παλάτι ψάχνει έναν καθαριστή κολλημένης τσίχλας, μερικής απασχόλησης, για τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο και του Χόλιρουντ στο Εδιμβούργο!

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, όποιος προσληφθεί θα πρέπει να μοιράζει τον εργασιακό του χρόνο ανάμεσα στα δύο ανάκτορα. Εβδομαδιαίως θα δουλεύει 20 ώρες, για τις οποίες θα αμείβεται ετησίως με  20.428,27 ευρώ. 

Πηγή του Μπάκιγχαμ δήλωσε στην εφημερίδα Sun αναφορικά με την ασυνήθιστη θέση: «Είναι απίστευτο το ότι οι προσκεκλημένοι στα Βασιλικά Ανάκτορα αφήνουν τις τσίχλες τους. Δεν θα περίμενε κάποιος ότι ο κόσμος μασάει τσίχλα όταν τα επισκέπτεται, πολλώ δε μάλλον ότι τις κολλάει στις ανεκτίμητης αξίας αντίκες και στο παρκέ»!

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του υποψηφίου για τη θέση θα είναι και να αλλάζει τα σεντόνια στα κρεβάτια καθώς και να καθαρίζει τα συρτάρια και τις ντουλάπες στις βασιλικές κατοικίες. Επιπλέον, θα απασχολείται στην γκαρνταρόμπα όταν διοργανώνονται πάρτι.

*Κεντρική φωτογραφία: Το παλάτι του Μπάκινχαμ από ψηλά (πηγή: Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας)

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr