30 Σεπτέμβριος 2014, 14:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Ποντιακοί σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (φωτο + βίντεο)

  • Ποντιακοί σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (φωτο + βίντεο)

Οι ποντιακοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας έδειξαν το φιλανθρωπικό του πρόσωπο συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις ενίσχυσης του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» με οικοδεσπότη την Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων.

Οι Πόντιοι ξέρουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά και αυτό φάνηκε στη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Το στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, το οποίο φιλοξένησε τις διήμερες εκδηλώσεις, πλημμύρισε από 200 χορευτές ποντιακών συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων, Χρήστος Κυριακίδης και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος. Η ιστοσελίδα του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που προασπίζει τα δικαιώματα του παιδιού καθημερινά και στην πράξη είναι www.hamogelo.gr. Η γραμμή SOS είναι το 1056 και η ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά το 116000.

Στην εκδήλωση για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» το παρών έδωσαν οι ποντιακοί σύλλογοι Πανοράματος, Πολίχνης, Ωραιοκάστρου, Αυγής, Δενδροποτάμου «Αναγέννηση Αγίου Νεκταρίου», Διαβατών «Αλέξανδρος Υψηλάντης». Ελευθερίου – Κορδελιού, Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή», Εχεδώρου, Ηλιούπολης «Αλέξανδρος Υψηλάντης». Θεσσαλονίκης «Εύξεινος Λέσχη», Καλαμαριάς «Μίθριοι», Βορείου Ελλάδος Καλλιτεχνική Στέγη, Λακκώματος, Μενεμένης «Εύξεινος Πόντος», Μεσαίου «Ο Πόντος», Μεσημερίου «Αργοναύτες», Νεάπολης, Πέντε Βρύσες, Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», Στίβου «Άγιος Γεώργιος», Σχολαρίου, Καλλιθέας – Συκεών, Τριανδρίας, Φιλύρου και Φοιτητών – Σπουδαστών Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.


Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

Gallery