26 Σεπτέμβριος 2014, 12:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Ήταν νεκρή η 45χρονη, επιμένει το νοσοκομείο

  • Ήταν νεκρή η 45χρονη, επιμένει το νοσοκομείο

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Διαβαλκανικό Κέντρο για την 45χρονη η οποία νοσηλευόταν εκεί και για την οποία υπήρξαν καταγγελίες και αναφορές ότι θάφτηκε ζωντανή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διαβαλκανικού Κέντρου: «Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου. Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

Η οικογένεια, περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή Φώτη Χατζηνικολάου, ο οποίος καλείται να διαπιστώσει εάν πρόκειται για νεκροφάνεια κι αν όντως η γυναίκα ξύπνησε και διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε φέρετρο.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, διαγνώστηκε πριν λίγο καιρό με καρκίνο καλπάζουσας μορφής και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό, όπου εξέπνευσε στις 5.20 τα ξημερώματα. Όπως αναφέρει το thestival.gr, στις 9.00 η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο σπίτι της και στις 18.00 τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία και ακολούθησε η ταφή της στα νεκροταφεία της Περαίας, στις 19.30.

Αργότερα και όπως προκύπτει από μαρτυρίες, δυο νεαρά παιδιά που βρίσκονταν στο νεκροταφείο αλλά και ο νεκροθάφτης που έπρεπε να γεμίσει τον τάφο της 49χρονης με χώμα, άκουσαν κραυγές μέσα από το φέρετρο. Αμέσως ο νεκροθάφτης έσπασε το καπάκι της κάσας και διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, όμως τα μάτια και το στόμα της ήταν ανοιχτά.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από τη lifo.gr