26 Σεπτέμβριος 2014, 08:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Την έθαψαν ζωντανή, πέθανε από ασφυξία!

  • Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Την έθαψαν ζωντανή, πέθανε από ασφυξία!

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης θα εξετάσει σήμερα το πτώμα της γυναίκας και θα αποφανθεί για τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

Την μακάβρια υπόθεση ερευνούν από χθες οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από … ασφυξία(!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης καθώς έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 6.30 χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της.

Άκουσαν μια γυναικεία φωνή μέσα από τα έγκατα της γης!

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση και των τελευταίων συγγενών από τον τάφο, κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, κι όπως υποστηρίζουν η φωνή προερχόνταν μέσα από τα έγκατα της γης! Ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το λήθαργο, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr