25 Σεπτέμβριος 2014, 21:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

«Ελλάδα.εμείς»-Ιδρύθηκε νέο πολιτικό κόμμα

  • «Ελλάδα.εμείς»-Ιδρύθηκε νέο πολιτικό κόμμα

Σε τρεις ανθρώπους η ηγεσία του νέου κόμματος που ζητάει να φύγει η παλιά πολιτική γενιά από το προσκήνιο.

Ένα νέο κόμμα προστέθηκε στον κατάλογο των ήδη υπαρχόντων, με επικεφαλής τον πρώην ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Υγείας, οικονομολόγο-νομικό Σταύρο Καρβούνη, την δημοσιογράφο-διεθνολόγο Νάσια Μιχαλοπούλου και τον δικηγόρο-επισκέπτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Αργύρη Πετρόπουλο.

Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα «Ελλάδα.εμείς» επισημαίνει ότι «μέσα στο βάθος της κρίσης, χρειάζεται να σπάσουν οι αλυσίδες που μας δημιούργησαν μια νοοτροπία εξάρτησης. Να φύγει η παλιά πολιτική γενιά, να πάρουμε ξανά τη χώρα στα χέρια μας».

 

Επιπλέον στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος αναφέρεται ότι τα μέλη του προχώρησαν στη δημιουργία του «έχοντας την πεποίθηση ότι σήμερα είναι η μάχη της κοινωνικής δημοκρατίας, της Εθνικής και Κοινωνικής Συμπόρευσης, για το νέο Οδικό Χάρτη της Ελλάδος στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η ώρα να αλλάξει η Ελλάδα έτσι ώστε να υπηρετεί τους πολλούς και όχι τους λίγους ισχυρούς, η ανάγκη να υπάρξει συμπόρευση όλων στην πορεία για την κοινωνική και οικονομική ανάσταση του Έθνους με εθνική διαπραγμάτευση και νέο κοινωνικό συμβόλαιο».

*κεντρική φωτογραφία: Ο Σταύρος Καρβούνης, ένας εκ των ιδρυτών του νέου κόμματος.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr