23 Σεπτέμβριος 2014, 12:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

42χρονη στη Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αυτοκίνητο

  • 42χρονη στη Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αυτοκίνητο

Ο σύζυγός της έμαθε για το δυστύχημα από το ραδιόφωνο.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή 42χρονη γυναίκα, όταν την παρέσυρε όχημα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα άφησε στην Περιφερειακή Οδό, στο ύψος του Αγίου Παύλου, ο σύζυγός της λίγο μετά τις 5.30 το πρωί. Τη στιγμή που η 42χρονη διέσχιζε κάθετα το δρόμο μια μαύρη Μερσεντές που διερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τη χτύπησε, διαμελίζοντάς την. Στην περιοχή δεν υπάρχουν εργοστάσια οπότε, λένε αστυνομικές πηγές, το θύμα μάλλον περίμενε να περάσουν να την πάρουν. 

Ο σύζυγός της ακούγοντας από ραδιοφωνικό σταθμό τι είχε συμβεί, επικοινώνησε με το εργοστάσιο όπου εργαζόταν η γυναίκα. Από εκεί ενημερώθηκε ότι δεν είχε πάει, κι έτσι επέστρεψε στο σημείο όπου την είχε αφήσει τα ξημερώματα. Εκεί βρίσκονταν ήδη δυνάμεις της τροχαίας, που όμως δεν ήταν σε θέση να του πουν εάν το θύμα ήταν άνδρας ή γυναίκα, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η σορός της. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 42χρονη παρασύρθηκε κι από άλλα οχήματα και για αυτό το σώμα της διαμελίστηκε σε μεγάλο βαθμό.

Ο 59χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, μεταφέρθηκε για τοξικολογικές εξετάσεις και αφέθηκε ελεύθερος.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr