23 Σεπτέμβριος 2014, 12:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Ιβάν Σαββίδης και Μελισσανίδης χόρεψαν ποντιακά στο γάμο Αναστασιάδη (φωτο)

  • Ιβάν Σαββίδης και Μελισσανίδης χόρεψαν ποντιακά στο γάμο Αναστασιάδη (φωτο)

Τον μεγάλο του γιο πάντρεψε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, και η τελετή έδωσε αφορμή για απροσδόκητες συνυπάρξεις. 

Ο Γιάννης Αναστασιάδης, γιος του Σάββα, γεωπόνος που ασχολείται στον τομέα των χημικών και των μικροβιολογικών αναλύσεων, με καταγωγή από την Αυγή του Δήμου Λαγκαδά, παντρεύτηκε τη φαρμακοποιό Αθανασία Ζαμπέρη από την Πρώτη Σερρών. Ο γάμος έγινε το Σάββατο στην Αγία Μαρίνα της Τούμπας από τους μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιμο, και Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη. 

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε κλίμα ευθυμίας, αν και η εικόνα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες περισσότερο Υπουργικό Συμβούλιο ή επιχειρηματική συνάντηση θύμιζε, παρά γαμήλιο γλέντι...

Ο λόγος ήταν η συνύπαρξη δεκάδων υπουργών, βουλευτών, αιρετών της Περιφέρειας και επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που χόρεψαν ποντιακά!

Ήταν εκεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θ. Λεονταρίδης, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος, οι πρώην υπουργοί Ευρ. Στυλιανίδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ. Ιωαννίδης και Ευ. Αντώναρος. Επίσης οι βουλευτές Ι. Τζαμτζής, Λ. Τσαβδαρίδης, Α. Βεσυρόπουλος, Λ. Μακρή, Α. Μάνη-Παπαδημητρίου, Δ. Κυριαζίδης, ο γ.γ. Δημοσίων Έργων Σ. Σιμόπουλος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Α. Παπαμιμίκος, ο πρώην ευρωβουλευτής Ν. Βακάλης, οι δήμαρχοι της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου και ο πρώην περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης.

Για την ιστορία, το πρώτο τραγούδι που χόρεψε το νεόνυμφο ζευγάρι ήταν το «Χαράντας στεφανώματα».