22 Σεπτέμβριος 2014, 17:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Ρόδος: 14χρονος πήγε στο σχολείο με τσεκούρι για να εκδικηθεί καθηγήτρια!

  • Ρόδος: 14χρονος πήγε στο σχολείο με τσεκούρι για να εκδικηθεί καθηγήτρια!

Ανάστατοι οι γονείς ζητούν εξηγήσεις από τη διεύθυνση του σχολείου. 

Αντί για βιβλία έβαλε στην τσάντα του ένα τσεκούρι περίπου 25 πόντων με σκοπό να σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών επειδή δεν την συμπαθούσε! Δεν πρόκειται για σενάριο θρίλερ αλλά για ένα πραγματικό περιστατικό που συνέβη σε γυμνάσιο της Ρόδου και το οποίο – όπως είναι φυσικό – έχει προκαλέσει σοκ στο νησί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ifmedia.gr η ασυνήθιστη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος μαθητής της Γ’ Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε μία συμμαθήτριά του ότι σκόπευε να σκοτώσει την εκπαιδευτικό. Την επόμενη της αποκάλυψης ο ανήλικος μαθητής πήγε στο σχολείο με το τσεκούρι το οποίο επιδείκνυε και σε άλλους συμμαθητές του. 

Τα παιδιά τρομοκρατημένα ενημέρωσαν την καθηγήτρια η οποία με τη σειρά της πήγε στη διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο ένα από τα… παράλογα της υπόθεσης είναι ότι το τσεκούρι δεν κατασχέθηκε από το σχολείο αλλά επεστράφη στον 14χρονο με την οδηγία να το πάρει και να το αφήσει σπίτι του!

Η κίνηση του 14χρονου αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης του περιστατικού από το σχολείο σήμαναν συναγερμό στους γονείς των παιδιών που έσπευσαν να ζητήσουν εξηγήσεις.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από ifmedia.gr