21 Σεπτέμβριος 2014, 09:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:31

Ζέστη, συννεφιά και βροχή - Τα έχει όλα ο καιρός σήμερα

  • Ζέστη, συννεφιά και βροχή - Τα έχει όλα ο καιρός σήμερα

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Ωστόσο τις απογευματινές ώρες αναμένονται πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στη Θεσσαλονίκη και θα έχει συννεφιά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Συγκεκριμένα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 14-29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Οι άνεμοι αναμένονται μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια, δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 20-29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρξουν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τέλος, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά τόπους θα υπάρξουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr