18 Σεπτέμβριος 2014, 18:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:31

Ο 8χρονος που βγάζει 1,3 εκατ. δολάρια το χρόνο!

  • Ο 8χρονος που βγάζει 1,3 εκατ. δολάρια το χρόνο!

Αλήθεια τι κάνατε εσείς όταν ήσασταν 8 ετών; Μάλλον κάτι λιγότερο εντυπωσιακό από τον Έβαν… 

Δεν έχει κλείσει καλά-καλά την πρώτη δεκαετία της ζωής του και όμως είναι εκατομμυριούχος. Ο λόγος για τον 8χρονο Έβαν που έχει ένα από τα πλέον επιτυχημένα κανάλια στο YouTube με σχεδόν 745 εκατ. views γεγονός που του αποφέρει 1,3 εκατ. δολάρια το χρόνο! Και όχι μόνο αυτό: το  EvanTubeHD, όπως ονομάζεται το κανάλι, έχει περισσότερες επισκέψεις και από εκείνο της Warner Bros. 

«Δουλειά» του μικρού είναι να ποστάρει, με τη βοήθεια των γονιών του, καλογυρισμένα βίντεο με κριτικές παιχνιδιών. Τα ξετυλίγει, τα δοκιμάζει και λέει τη γνώμη του. Τόσο απλά!

Το δημοφιλές κανάλι το ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια ο πατέρας του Έβαν «για πλάκα». Σήμερα όμως το EvanTubeHD υποστηρίζεται από μια ομάδα πωλητών που αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με το YouTube αλλά και με μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών οι οποίες παρακαλάνε για μια κριτική των προϊόντων τους από τον 8χρονο. 

Σε συνέντευξή του ο πατέρας του μικρού διευκρίνισε ότι όσα τα έσοδα του καναλιού, που δεν προέρχονται μόνο από τα views αλλά και από το ίδιο το YouTube δίνει 2.000 δολάρια για κάθε 1 εκατ. χρήστες που βλέπουν ένα βίντεο. Τα χρήματα που κερδίζει ο Έβαν πηγαίνουν σε επενδύσεις αλλά και σε αποταμιευτικούς λογαριασμούς που θα εξασφαλίσουν το μέλλον τόσο το δικό του όσο και της 6χρονης αδερφής του. 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο-κριτική σε ένα παιχνίδι με τα Angry Birds 

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από businessinsider.com