17 Σεπτέμβριος 2014, 07:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:30

Αυστραλία: Την Κυριακή τα εγκαίνια του Ελληνικού Κέντρου Μελβούρνης

  • Αυστραλία: Την Κυριακή τα εγκαίνια του Ελληνικού Κέντρου Μελβούρνης

Το νέο κτίριο 15 ορόφων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντένις Ναφθάιν.

Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία εκπροσώπων των κυβερνητικών, εκκλησιαστικών και διπλωματικών αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης, ομογενειακών οργανισμών και επιχειρήσεων, ευεργετών της Κοινότητας και μεγάλου αριθμού μελών και ομογενών, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνεται στον χώρο του κοινοτικού οικήματος, στη γωνία των οδών Λόνστεϊλ και Ράσελ.

Στην εκδήλωση, που θα αρχίσει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 3.30 μ.μ., έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της πολιτειακής Εργατικής Αντιπολίτευσης Ντάνιελ Άντριους, ο επίσκοπος Δέρβης Ιεζεκιήλ, ο οποίος θα τελέσει και τον αγιασμό του νέου κτιρίου, ο Πολιτειακός υπουργός Πολεοδομίας, Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων και Υπηκοότητας Μάθιου Γκάι, ο πρόεδρος του Πολυπολιτισμικού Συμβουλίου Βικτώριας Τσιν Ταν, ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Αυστραλία Χ. Δαφαράνος, ελληνικής καταγωγής πολιτικοί, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές και φίλοι της Κοινότητας.

Μετά τα εγκαίνια και τον αγιασμό του νέου κτιρίου θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα, χορός και δραστηριότητες για τα παιδιά. «Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για την Κοινότητά μας και για την παροικία» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr