12 Σεπτέμβριος 2014, 19:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:30

Πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου για Φύσσα: «Τραγούδα τώρα π..στη από εκεί που είσαι» (ηχητικό)

  • Πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου για Φύσσα: «Τραγούδα τώρα π..στη από εκεί που είσαι» (ηχητικό)

Δυο συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ. 

Άθλιοι χαρακτηρισμοί, ύβρεις και χλεύη για τον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα περιλαμβάνουν οι δυο τηλεφωνικές συνομιλίες του σωματοφύλακα του Νίκου Μιχαλολιάκου και μέλους της ΚΕ της Χρυσής Αυγής Σωτήρη Δεβελέκου. Το ένα τηλεφώνημα του Δεβελέκου γίνεται σε άνδρα μέλος της ΧΑ και το δεύτερο σε γυναίκα επίσης μέλος. Και οι δυο συνομιλίες, που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία, έρχονται στη δημοσιότητα από το Κόκκινο. 

«Τραγούδα τώρα π..στη από εκεί που είσαι»

Ο Σωτήρης Δεβελέκος, που εκτός των άλλων ήταν και  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, δυο ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αφού βρίζει χυδαία τον νεκρό, σχολιάζοντας τα τραγούδια του φωνάζει «τραγούδα πούστη τώρα από εκεί που είσαι».

Στη δεύτερη συνομιλία, μετά το 1ο λεπτό του ηχητικού ντοκουμέντου, ο Δεβελέκος και ο συνομιλητής του χλευάζουν τη συμμετοχή του Φύσσα σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο». 

Συναυλία στο Σύνταγμα

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Φύσσα. Προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του οι φίλοι του διοργανώνουν την επόμενη Παρασκευή μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων, θα τραγουδήσουν οι Γιάννης Χαρούλης, Υπόγεια Ρεύματα, Μπάμπης Στόκας, Δημήτρης Πουλικάκος, Last Drive και Γιάννης Γιοκαρίνης. 

Την Πέμπτη θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια μνημείο στο σημείο όπου ο Φύσσας έπεσε αιμόφυρτος. Παράλληλα προγραμματίζεται σειρά αντιφασιστικών εκδηλώσεων στο Κερατσίνι ενώ θα γίνει και παναττικό συλλαλητήριο από το Κερατσίνι προς τον Κορυδαλλό. Ανάλογες εκδηλώσεις θα υπάρξουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από Κόκκινο