10 Σεπτέμβριος 2014, 20:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:30

ΤΡΑΙΝΟΣΕ:Εκπτώσεις 30% στα μετ’επιστροφής εισιτήρια Αθήνα-Βόλος

  • Εκτροχιάστηκε τρένο έξω από τη Λάρισα

Οι φοιτητές θα έχουν και άλλες διευκολύνσεις. 

Ετήσια εκπτωτική κάρτα, με την οποία θα παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές των μετ' επιστροφής εισιτηρίων στη διαδρομή Αθήνα - Βόλος, καθιερώνει η TΡΑΙΝΟΣΕ.

Η κάρτα θα κοστίζει 30 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές), ενώ για όσους την προμηθευτούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το κόστος της θα είναι μειωμένο στα 10 ευρώ.

Οι φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ με την κάρτα και την φοιτητική ταυτότητα τους θα πληρώνουν μόνο 20 ευρώ για το ταξίδι, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες 40 ευρώ για την ίδια μετ’επιστροφής διαδρομή.

Στους κατόχους της κάρτας θα παρέχεται και δωρεάν γεύμα στη διαδρομή Λάρισα-Αθήνα και Αθήνα-Λάρισα, μόνο όμως για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 19/10/2014.

Παράλληλα,  οι κάτοχοι της εκπτωτικής κάρτας θα μετακινούνται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών στο κομμάτι Πειραιάς - ΣΚΑ - Μαγούλα - Κορωπί - Αεροδρόμιο, με μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ώρες από την άφιξη στην Αθήνα ή αντίστοιχα 24 ώρες πριν την αναχώρηση από Αθήνα προς Βόλο. 

Η κάρτα ισχύει για την 2η θέση των αμαξοστοιχιών.

Η έκδοση των καρτών θα γίνεται μόνο από τα σημεία πώλησης του Βόλου, ενώ τα εισιτήρια για το ταξίδι με το τραίνο θα εκδίδονται μόνο από: ΣΣ Σταθμό και γραφείο πόλης Βόλου, Σ.Σ Αθήνας και ΣΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ