8 Σεπτέμβριος 2014, 09:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Πορτογαλία: Δύο αγοράκια και μια γυναίκα νεκροί σε ράλι στο οποίο ήταν θεατές

  • Πορτογαλία: Δύο αγοράκια και μια γυναίκα νεκροί σε ράλι στο οποίο ήταν θεατές

Ένα όχημα έπεσε επάνω τους σε αγώνα αυτοκινήτων στη πόλη Γκιμαράες. Δεν υπήρχαν προστατευτικά.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο χαροπαλεύουν από χθες το μεσημέρι, όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αυτοκινήτων που διοργανώθηκε στη πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας ένα από τα αγωνιστικά οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στους θεατές που παρακολουθούσαν από ένα σημείο που δεν είχε προστατευτικά εμπόδια.

Νεκροί είναι δυο αγοράκια ηλικίας 8 και 13 ετών καθώς και μια 48χρονη γυναίκα. Άλλα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν επίσης, μεταξύ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Πούμπλικο η οποία επικαλείται πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μια 40χρονη γυναίκα η οποία φέρει τραύμα στο κεφάλι και μια νεαρή γυναίκα που έχει 18 κατάγματα στο πόδι, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Μπράγκα όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά την έναρξη του πρώτου σταδίου του αγώνα, και ενώ το όχημα είχε ήδη περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Μετά το δυστύχημα το ράλι σπριντ Γκιμαράες, διακόπηκε.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr