4 Σεπτέμβριος 2014, 13:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

«Καταστράφηκα» αναφωνεί ο Ολάντ διαβάζοντας το βιβλίο της πρώην του

  • «Καταστράφηκα» αναφωνεί ο Ολάντ διαβάζοντας το βιβλίο της πρώην του

Στη φόρα περισσότερα από όσα αφήνονταν να διαρρεύσουν από την Τριερβελέρ.

Αλλιώς του τα είπαν κι αλλιώς τα βρήκε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ που από χθες παλεύει με τη θύελλα «Βαλερί», την πρώην σύντροφό του και δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ και το αποκαλυπτικό βιβλίο της.

Αν και το βιβλίο Merci pour ce moment κυκλοφόρησε σήμερα, η προδημοσίευση αποσπασμάτων στο περιοδικό Paris Match ήταν αρκετή για να κάνει τον Γάλλο πρόεδρο να εκμυστηρευτεί σε κοινή τους φίλη «καταστράφηκα»!

Όπως γράφει σήμερα η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, που επικαλείται στενό συνεργάτη του Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος αγόρασε το περιοδικό. Στη συνέχεια, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στείλει μήνυμα από το κινητό του σε φίλη, δική του και της Τριερβελέρ αποτυπώνοντας την κακή ψυχολογική κατάστασή του αλλά και το τι θα επακολουθήσει για τον ίδιο σε πολιτικό επίπεδο με μόνο μία λέξη «καταστράφηκα»!

Προφανώς γνώριζε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα σχόλια του περιοδικού, δηλαδή ότι η Βαλερί, γνωστή και ως το «ροτβάιλερ» των Ηλυσίων, ήταν πολύ ευγενική με τον Ολάντ στο βιβλίο. Εξάλλου, όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει ερωτική σχέση με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, του είχε πει «θα σε καταστρέψω όπως με κατάστρεψες κι εσύ». 

Ο Ολάντ αντιπαθεί τους φτωχούς

Στις 320 σελίδες του βιβλίου, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, περιγράφει τον Ολάντ ως κυνικό, ψυχρό άνθρωπο που αδιαφορεί για τους φτωχούς, τους οποίους μάλιστα αποκαλεί «ξεδοντιάρηδες». «Του αρέσει να εμφανίζεται ως άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι πλούσιοι» γράφει, για να προσθέσει «στην πραγματικότητα, στον πρόεδρο δεν αρέσουν οι φτωχοί. Αυτός ο άνδρας της Αριστεράς, τους αποκαλεί ‘ξεδοντιάρηδες’, όντας πολύ υπερήφανος για το χιούμορ του».

Της έκανε πρόταση γάμου, γράφει, ενώ είχε ήδη σχέση με την Γκαγιέ, ενώ γενικά ήταν επιρρεπής στις ερωτικές περιπέτειες. Κάτι που γνώριζε η δημοσιογράφος, αφού και με την ίδια η σχέση άρχισε όταν ακόμα ο Ολάντ ζούσε με την μητέρα των παιδιών του, νυν υπουργό Περιβάλλοντος Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από Le Parisien, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Bloomberg