4 Σεπτέμβριος 2014, 12:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Έρχονται πάνω από 1.300 προσλήψεις σε Δημόσιο και ΔΕΗ

  • Έρχονται πάνω από 1.300 προσλήψεις σε Δημόσιο και ΔΕΗ

Αφορούν στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για 540 θέσεις στη ΔΕΗ και 625 θέσεις στα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού. Παράλληλα, στην τελευταία λίστα των προκηρύξεων πλήρωσης θέσεων του ΑΣΕΠ σε δημόσιους φορείς περιλαμβάνονται και 136 αναγγελίες για εκατοντάδες θέσεις –κυρίως προσωρινής– εργασίας.

Σύμφωνα με την Ημερησία, εστάλη ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3K/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 540 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ανώνυμη Εταιρεία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας» (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ).

Αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως 15 Σεπτεμβρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη 625 θέσεων κατάρτισης στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως 15 Σεπτεμβρίου. Η σχετική προκήρυξη αφορά την εισαγωγή στα οκτώ ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού που λειτουργούν σε Αλεξανδρούπολη, Ανάβυσσο, Άργος, Γαλαξίδι, Ηράκλειο, Περαία Θεσσαλονίκης, Κέρκυρα και Ρόδο. Η φοίτηση είναι πέντε εξάμηνα (τέσσερα θεωρητικά και ένα πρακτική άσκηση).

Οι τρεις ειδικότητες για τις οποίες προκηρύσσονται θέσεις είναι: «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (σεφ)» (275), «Τεχνικός Αρτοποιός -Ζαχαροπλαστικής» (75) και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» (275).

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr