4 Σεπτέμβριος 2014, 10:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Για φακελάκι συνελήφθη διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης

  • Για φακελάκι συνελήφθη διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ζήτησε από ασθενή 1.000 ευρώ για να τον χειρουργήσει. 

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 59χρονου ιατρού, διευθυντή κλινικής δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, για δωροληψία και ψευδή βεβαίωση. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός απαίτησε από 20χρονο ημεδαπό την καταβολή του χρηματικού ποσού των χιλίων (1.000) ευρώ για την πραγματοποίηση εγχείρησης.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθες (3/9/2014) το πρωί στο γραφείο του ιατρού στο νοσοκομείο, ο 20χρονος του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του ιατρού και κατασχέθηκε κατά τη σύλληψή του από αστυνομικούς. 

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι καταγγελίες ανάλογων περιστατικών οι πολίτες μπορούν να κάνουν καθ’ όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο 2108779700.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με ΑΠΕ-ΜΠΕ