3 Σεπτέμβριος 2014, 17:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

79η ΔΕΘ: Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

  • 79η ΔΕΘ: Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

Το Σάββατο τα εγκαίνια. Σε ρυθμούς Έκθεσης κινείται ήδη η Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας τη χαρακτήρισε ως ένα «μικρό Νταβός». Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μπορεί να μην έχει πια την αίγλη του παρελθόντος, ωστόσο καταφέρνει μέσα σε δυο εβδομάδες να συγκεντρώσει στην πόλη του βορρά των πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς, τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τους… διαδηλωτές. 

Ήδη η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς Έκθεσης και αφού γίνουν και οι τελευταίες τεχνικές εργασίες όλα θα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια του Σαββάτου. Σήμερα, οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών.  

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει στις 10:30 την 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί κάποια από τα περίπτερα ενώ θα συναντηθεί και με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Γιώργο Ορφανό. Ο Αντώνης Σαμαράς θα επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα.

Στις 18:30 η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων διοργανώνουν συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου. Στις 18:00 η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Καμάρα.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου
Στις 12 το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί με την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και μια ώρα αργότερα θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». 

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα επισκεφθεί τα περίπτερα της ΔΕΘ. Στις 10:00 θα συναντηθεί με την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και στις 11:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου από το συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός».

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου
Στις 19:45 ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου
Ο Φώτης Κουβέλης θα συναντηθεί στις 11.00 με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και στη 1 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου από το συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός». Στις 20.00 ομιλία του Πάνου Καμμένου.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου
Συνέντευξη Τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το «Βελλίδειο».

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 
Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 στους παραγωγικούς φορείς στο «Βελλίδειο». 

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου
Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη 1 το μεσημέρι. 

*Κεντρική φωτογραφία: το λογότυπο της 79ης ΔΕΘ.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ