2 Σεπτέμβριος 2014, 12:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Αναταραχή έχει προκαλέσει στον Πόντο η μεταγραφή του Παπαδόπουλου στην Trabzospor

  • Αναταραχή έχει προκαλέσει στον Πόντο η μεταγραφή του Παπαδόπουλου στην Trabzospor

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τρέλανε τη Ματσούκα – Γιατί πήρε φωτιά το τηλέφωνο του δημάρχου της πόλης

Μια στήλη παρασκηνίων-παραπολιτικών στην τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Haber61, η «Κλειδαρότρυπα», αποκαλύπτει τις ερωτήσεις που δέχεται ο δήμαρχος Ματσούκας με τίτλο «Είναι άραγε ο Αβραάμ από τη Ματσούκα;» και εμείς αναδημοσιεύουμε αυτολεξεί:

«Οι μεταγραφές της Trabzonspor ανακοινώνονται η μια μετά την άλλη. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τράμπζονσπορ, υπήρχαν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Μη λέτε "έλα μωρέ, είναι δυνατόν;": Δεν αναφέρομαι στον αθλητισμό. Η Ματσούκα πήρε φωτιά. Ο άνθρωπος είναι Έλληνας, έτσι δεν είναι; Η Ματσούκα δεν είναι η πόλη που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά και με ελληνικούς μύθους; Ε, αυτό λέμε κι εμείς. Αυτός είναι ο λόγος που στην κυριολεξία πήρε φωτιά το τηλέφωνο του δημάρχου Ματσούκας Κοράι Κοτσχάν... Βάι εφέντι μ'.

"Οι ρίζες του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι από τη Ματσούκα. Ξέρετε κάτι γι' αυτό δήμαρχε, είναι αλήθεια;". Αυτή είναι η ερώτηση που δέχεται από χθες ο Δήμαρχος Ματσούκας.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ποντιακής καταγωγής Αβραάμ Παπαδόπουλος επίσημα στην Trabzonspor!