28 Αύγουστος 2014, 09:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Ανακοινώνονται σε λίγη ώρα οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

  • Ανακοινώνονται σε λίγη ώρα οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων με την ανακοίνωση στις 10.00 το πρωί των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας:

•    τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
•    τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Σημειώνεται ότι στις 10:00 ανακοινώνονται και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://moreresults.minedu.gov.gr.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr