27 Αύγουστος 2014, 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Βοριαδάκι σήμερα και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο

  • Βοριαδάκι σήμερα και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο

Τι προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Γενικά αίθριο καιρό με βορείους ανέμους στο Αιγαίο που θα φτάσουν τα 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ προβλέπει η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Ίδιο το σκηνικό και αύριο αλλά με πρόσκαιρες βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. 

Αναλυτικά η σημερινή πρόγνωση:

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με ανέμους δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.  

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr