21 Αύγουστος 2014, 18:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:28

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στα Τέμπη

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στα Τέμπη

Για την διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων.

Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκαν μέτρα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που πιθανόν θα προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των Νομών Λάρισας και Πιερίας.

Την Κυριακή 24 Αυγούστου από 12.00 έως 22.00:

•    Αλλάζει η διατομή του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χιλιομετρική θέση 393+100μ) έως τη διασταύρωση Ομολίου (χιλιομετρική θέση 390+500μ), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

•    Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά την διασταύρωση Ομολίου.

•    Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από την διασταύρωση Ομολίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr