20 Αύγουστος 2014, 15:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:28

Δυο ασημένια μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

  • Δυο ασημένια μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Από την Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου στο μονό σκιφ κωπηλασίας και τον  Απόστολο Χρήστου στα 50μ. ύπτιο.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε για την Ελλάδα η Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου στο μονό σκιφ κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που γίνονται στην Κίνα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε για κλάσματα δευτερολέπτου την πρωτιά τερματίζοντας στον τελικό με χρόνο 3.51.59, μένοντας πίσω από την κωπηλάτισσα από τη Λευκορωσία Κριστίνα Σταράσελετς με διαφορά μόλις 0,26 δευτερολέπτων. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Γαλλίδα Καμίλ Ζουιλέ.

Δεύτερος στα 50 μ. ύπτιο

Το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο που πήρε σήμερα η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξάγονται στην Κίνα ήταν στην κολύμβηση. Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε την δεύτερη θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο με 25.44.
Νικητής της κούρσας ήταν ο Ρώσος Εβγκένι Ρίλοφ με 25.09, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Σιμόνε Σαμπιόνι με 25.47.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των νεανίδων, η Ελένη Κουτσουβέλη εξασφάλισε την παρουσία της στον αυριανό τελικό, καθώς πήρε την έβδομη θέση στους ημιτελικούς με 29.28.

Καλή παρουσία είχε η Ελλάδα και στη δίκωπο με τους Θωμά Καραμήτρο και Νίκο Κακούρη να κατακτούν την πρώτη θέση στο μικρό τελικό και την έβδομη στη γενική κατάταξη.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr