14 Αύγουστος 2014, 11:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:27

Τα μέτρα της Τροχαίας για τον Δεκαπενταύγουστο

  • Άδειες σε ψηφοφόρους και στον ιδιωτικό τομέα

Αυξάνεται η αστυνόμευση σε όλο το οδικό δίκτυο. 

Η έξοδος των τελευταίων εκδρομέων από τα μεγάλα αστικά κέντρα έχει σημάνει συναγερμό στην Τροχαία η οποία έχει λάβει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλο το οδικό δίκτυο.

Περιπολικά, μοτοσικλέτες αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα της Αστυνομίας και των υπηρεσιών της Τροχαίας έχουν αναλάβει επιπλέον περιπολίες έως και την Κυριακή οπότε και αναμένεται το μεγάλο κύμα επιστροφής.  

Εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο υπάρχει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου σήμερα, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, από τις 4 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και αύριο από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η απαγόρευση ισχύει για το ρεύμα εξόδου της Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών από τα διόδια Ελευσίνας έως τα διόδια Ρίου, της Αθηνών – Θεσσαλονίκης από το Κρυονέρι έως τον Μπράλο, από τη Λαμία έως τις Ράχες Φθιώτιδας και από τη Λάρισα έως την κάτω διάβαση της περιοχής Σκοτίνας.

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών ισχύει από την αερογέφυρα Θέρμης έως το 34ο χιλιόμετρο ενώ στην εθνική οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας από τη διασταύρωση με την νέα εθνική οδό έως την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. 

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr