14 Αύγουστος 2014, 10:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:27

Κύμα φυγής στα λιμάνια εν όψει Δεκαπενταύγουστου

  • Κύμα φυγής στα λιμάνια εν όψει Δεκαπενταύγουστου

Συμβουλές τις τελευταίας στιγμής για τους εκδρομείς που εγκαταλείπουν την Αθήνα. 

Αυξημένη είναι σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς οι τελευταίοι εκδρομείς εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα. 

Η πληρότητα για πολλούς νησιωτικούς προορισμούς αγγίζει ακόμα και το 100%. Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο να φτάνουν, το λιγότερο, μια ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου λόγω αυξημένης κίνησης στους δρόμους γύρω από τα λιμάνια. 

Ειδικά όσοι κατευθύνονται προς Πειραιά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έργα οδοποιίας πραγματοποιούνται στην έξοδο της λεωφόρου Κηφισού προς την παραλιακή με αποτέλεσμα μια λωρίδα κυκλοφορίας να είναι κλειστή. 

Οι επιβάτες της τελευταίας στιγμής που δεν έχουν εκδώσει εισιτήριο θα ήταν σκόπιμο να επικοινωνούν με τα κατά τόπους πρακτορεία προτού κατέβουν στο λιμάνι αφού για πολλούς προορισμούς δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. 

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 21 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, 32 δρομολόγια θα γίνουν στον Αργοσαρωνικό ενώ 13 πλοία θα αναχωρήσουν από Ραφήνα και 6 από Λαύριο. 

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr