28 Ιούλιος 2014, 11:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:25

Όλα έτοιμα για τα αποκαλυπτήρια μνημείου Ποντιακής Γενοκτονίας από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου

  • Όλα έτοιμα για τα αποκαλυπτήρια μνημείου Ποντιακής Γενοκτονίας από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου

 

Αποκαλυπτήρια μνημείου Ποντιακής Γενοκτονίας από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου.

Η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Κομοτηνής, μία ομάδα που έχει κλείσει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και στα τοπικά - ποντιακά δρώμενα της Ροδόπης διοργανώνει το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 τον καλοκαιρινό της χορό στο Γήπεδο Θρυλορίου.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τους Πόντιους της περιοχής θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκδηλώσεων. Θα υπάρξει τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου των Γενοκτονιών του Ποντιακού Ελληνισμού και θεατρικό του Χαράλαμπου Αμανατίδη με θέμα τον διωγμό και την εξόντωση των Ελλήνων του Πόντου από τις πατρογονικές τους εστίες. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι με τον Γιώργο Ορφανίδη και τον Αντώνη Νικηφορίδη.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν από τον Σύλλογο ο Αναστάσιος Αϊδονόπουλος για την προσφορά του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Θρυλορίου, η Χρύσα Μαυρίδου για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα δρώμενα του Θρυλορίου και ο Γιώργος Ορφανίδης για την βοήθεια που προσέφερε τόσα χρόνια στην ομάδα. Ενώ θα παραστεί τιμητικό άγημα με πυρριχιστές του Συλλόγου Τραντέλληνες Ξάνθης.