27 Ιούλιος 2014, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:25

Έκθεση-ύμνος για την τουαλέτα

  • Έκθεση-ύμνος για την τουαλέτα

Τα πάντα για το μέρος όπου και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του

Μια έκθεση που δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Μια έκθεση αφιερωμένη στο ‘βρώμικο’ που όμως έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα που αφορούν την τουαλέτα και την υγιεινή σε όλο τον πλανήτη.

Φιλοξενούμενη στο Εθνικό Μουσείο Αναδυομένων Επιστημών και Καινοτομίας στο Τόκυο η έκθεση-ύμνος στην τουαλέτα και τα κόπρανα, μέσα σε λίγες μέρες έχει γίνει θέμα συζήτησης στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Άνοιξε τις πύλες της τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου και θα δέχεται επισκέπτες μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Τα εκθέματα είναι τουαλέτες από όλο τον κόσμο, κάθε είδους, υπαρκτές ή ερχόμενες από το μέλλον, καθώς και εγκαταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις σαν απόκριμα του ανθρώπινου οργανισμού. Όπως αυτή η γιγαντιαία τουαλέτα, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να ανέβουν με μια σκάλα και να μπουν μέσα της, αφού στο εσωτερικό της έχει μια τσουλήθρα!

Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν πρωτότυπα καπέλα σε σχήμα κοπράνων ή να γευτούν νοστιμότατα γλυκά ιδίου σχήματος. Τα δε παιδιά συμμετέχουν σε διαδραστικά event παρέα με την μασκότ της έκθεσης, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα γιγαντιαίο χαμογελαστό κόπρανο.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr