22 Ιούλιος 2014, 16:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιούλιος 2016, 17:40

Ελληνοτουρκική φιλιά μέσω ενός… διορισμού!

  • Ελληνοτουρκική φιλιά μέσω ενός… διορισμού!

Έκανε τα χαρτιά του τον περασμένο Απρίλιο και η απόφαση διορισμού του ελήφθη από τον δήμαρχο Ίμβρου που εξελέγη τον Μάρτιο. Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής, Τούρκο πολίτη, Νικόλαο Καρανικόλα ο οποίος ζει μόνιμα στην Ίμβρο και είναι πλέον υπάλληλος στη δημοτική αστυνομία του νησιού.

Ο ίδιος, δηλώνει στην εφημερίδα Zaman, είναι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής εμπειρία του ως δημοτικός υπάλληλος και ευχαριστεί τον νέο δήμαρχο Ουνάλ Τσετίν για την ευκαιρία.

«Και οι συνάδελφοι μου είναι πολύ καλοί απέναντί μου», λέει ο Νικόλαος Καρανικόλας και συνεχίζει: «είμαστε καλά μεταξύ μας, σαν αδέρφια. Μέχρι σήμερα δεν πέρασα καμία δυσκολία εξαιτίας του ονόματός μου, μάλιστα οι συνάδελφοί μου χαίρονται για μένα και εγώ γι' αυτούς».

Από τη δική του πλευρά ο δήμαρχος Ίμβρου θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος διορισμός είναι ένα καλό παράδειγμα ελληνοτουρκικής φιλίας. «Το γεγονός ότι προσφέραμε εργασία στο Νίκο εκτιμήθηκε πολύ, ειδικά από τους Έλληνες πολίτες μας. Μας ευχαρίστησαν πολύ. Εισπράξαμε αντίδραση που δεν την περιμέναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.