21 Ιούλιος 2014, 11:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:21

Ολλανδός ξεγέλασε το θάνατο

  • Ολλανδός ξεγέλασε το θάνατο

Όχι μόνο μία αλλά δυο φορές.

Ολλανδός ποδηλάτης αποκάλυψε ότι ξεγέλασε δυο φορές το θάνατο, αφού επρόκειτο να ταξιδέψει και με τις δυο μοιραίες πτήσεις των Μαλαισιανών αερογραμμών, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε τα εισιτήρια του!

Ο Μάαρτεν δεν Γιογκε, 29 ετών, που ταξιδεύει ανά τον κόσμο καθώς διαγωνίζεται με την ποδηλατική ομάδα Terengganu της Μαλαισίας, είπε στον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό RTV Oost ότι επρόκειτο να ταξιδέψει με την πτήση ΜΗ17 ωστόσο άλλαξε τα σχέδια του όταν ανακάλυψε πως ταξιδεύοντας μέσω Φρανκφούρτης, λίγα 24ωρα μετά, θα στοίχιζε λιγότερο.

«Θα μπορούσα να είχα μπει σε αυτή την πτήση. Είναι ασύλληπτο. Λυπάμαι πολύ για τους επιβάτες και τις οικογένειες τους, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έπαθα τίποτα» είπε.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο 29χρονος άνδρας ομολόγησε ότι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει και στις 8 Μαρτίου με την πτήση ΜΗ370 που εξαφανίστηκε κάπου στον Ινδικό Ωκεανό!

Η ιστορία του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση διεθνώς, με αποτέλεσμα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να του ζητούν να δώσει συνεντεύξεις. Εκείνος όμως αποφάσισε να μην πει τίποτα άλλο από σεβασμό τους ανθρώπους που χάθηκαν, όπως έγραψε στο Twitter.

Πάντως σε λίγα 24ωρα σχεδιάζει να ταξιδέψει με πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών του. Εξάλλου όπως είπε δεν θέλει να επηρεαστεί από αυτό που συνέβη και να φοβάται να πετάξει.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr