16 Ιούλιος 2014, 12:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:15

Η πολυπόθητη στιγμή για την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης έφτασε!

  • Η πολυπόθητη στιγμή για την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης έφτασε!

Η πολυπόθητη στιγμή για την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης έφτασε. Παραδόθηκε το κτίριο που θα στεγάσει τη «Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού».

Παραδόθηκε τον προηγούμενο μήνα, στον Πρόεδρο Κώστα Σανίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, το νεόδμητο κτίριο «Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού» επί της οδού Φιλίππου Β’, στην Κοζάνη.

Η παράδοση έγινε, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή και του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη, με την υπογραφή πρωτοκόλλου διοικητικής παραλαβής μεταξύ της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του αναδόχου και του Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης.

Η νέα στέγη του Ποντιακού Ελληνισμού συνολικού εμβαδού 2.678 τ.μ. θα στεγάσει τις πολλαπλές δραστηριότητες της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και αναμένεται να αναδειχτεί σε φάρο πολιτισμού πανελλήνιας εμβέλειας.

Την ικανοποίησή τους για τη ευτυχή εξέλιξη εξέφρασαν τόσο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης καθώς και ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης Κώστας Σανίδης.

Ξεκινάει έτσι ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργικότητας λόγου και τέχνης για τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης που περίμεναν τη στιγμή αυτή εδώ και χρόνια.

Αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του κτιρίου.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Gallery