16 Ιούλιος 2014, 09:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:34

Επιτυχημένη παρά τις δυσκολίες η Γιορτή Κερασιού 2014 στο Ροδοχώρι

  • Επιτυχημένη παρά τις δυσκολίες η Γιορτή Κερασιού 2014 στο Ροδοχώρι

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου Οι Κομνηνοί πραγματοποίησε για μια ακόμα χρονιά την Γιορτή κερασιού με αρκετά εμπόδια αλλά και με μεγάλο κέφι. Ο κόσμος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού διασκέδασε, δοκίμασε το παραδοσιακό χαβίτς με μαντζίρα αλλά προμηθεύτηκε και με αναμνηστικά του συλλόγου.

Την πρώτη μέρα παρά τους δυνατούς ανέμους ο Γιάννης Κουρτίδης με τον Άκη Σιαμίδη διασκέδασε τον κόσμο, καταπληκτικό ήταν τον χορευτικό της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης.

Τη δεύτερη μέρα βούλιαξε το Ροδοχώρι από το πλήθος κόσμου που βρέθηκε να διασκεδάσει με τους ήχους του Αλέξη Παρχαρίδη και του Στάθη Τσαϊρίδη, εντυπωσιακά τα χορευτικά του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας Αγ. Θεόδωρος Γαβράς, αλλά και οι Μωμόγεροι Ροδοχωρίου που καθήλωσαν τον κόσμο με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Την Τρίτη μέρα οι Στέργιος Ζιμπιλιάδης και Τάσος Παρχαρίδης ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο Ροδοχώρι γλέντησαν μέχρι το ξημέρωμα, εκπληκτικοί και οι Μωμόγεροι Αγίου Δημητρίου &  Ρυακίου Κοζάνης που εντυπωσίασαν τον κόσμο με τις χορευτικές τους παραστάσεις, αλλά και το μεγάλο χορευτικό του συλλόγου του Ροδοχωρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων βραβεύτηκε η χορωδία του ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου από τον ανεξάρτητο Βουλευτή κ. Κώστα Γιοβανόπουλο και από τον νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, καθώς και ο Γιάννης Φουντουκίδης από τον πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου Οι Κομνηνοί ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά για να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους εθελοντές που όλη την εβδομάδα ήταν παρόν στο χώρο της εκδήλωσης και εργάστηκαν σκληρά για να έχουμε μια ακόμα επιτυχημένη Γιορτή κερασιού.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Gallery