10 Ιούλιος 2014, 12:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:04

Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για το «χαράτσι» του 2013

  • Διευκρινίσεις ΔΕΗ για το «χαράτσι» του 2013

Όποιος πελάτης εξοφλήσει μετά την 25η Ιουλίου λογαριασμό που έχει λήξει, τυχόν ανεξόφλητο ποσό ΕΕΤΑ που περιλαμβάνεται σε αυτόν, δεν θα αποτελεί πλέον οφειλή στη ΔΕΗ, καθώς αυτό θα έχει μεταφερθεί στην Εφορία, διευκρινίζει η επιχείρηση.

Στο τέλος Ιουλίου η ΔΕΗ θα επιστρέψει στο Υπουργείο Οικονομικών όλα τα ανεξόφλητα ποσά που αφορούν στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ) για το 2013 υπενθυμίζει η επιχείρηση σε σημερινή της ανακοίνωση.
Σημειώνει επίσης, πως το ποσό αυτό δεν θα χαθεί, καθώς θα πιστωθεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τον Αύγουστο και μετά. Το πιστωτικό ποσό θα εμφανίζεται διακριτά στο λογαριασμό αυτό με το λεκτικό «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΕΤΑ ΔΟΥ».

Αν από την παραπάνω πίστωση προκύψει επιστροφή ποσού για τον πελάτη και επιθυμεί να το εισπράξει άμεσα, τότε μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, προσκομίζοντας ένα πρόσφατο λογαριασμό και την αστυνομική του ταυτότητα - ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 11770 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr