5 Ιούλιος 2014, 13:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:34

Θέρους έργα

  • Θέρους έργα

Η καλοκαιρινή ραστώνη είναι κατανοητή και αναμενόμενη μετά από έναν άγριο, για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, χειμώνα, που όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τσακίζει και τα τελευταία εναπομείναντα κόκκαλα των πολιτών. Πάντοτε στο όνομα της εξυγίανσης και της μεταρρύθμισης του κράτους και φυσικά με δηλωμένο στόχο την ανάπτυξη… Ευκταία ασφαλώς, αλλά εάν έλθει μένει να το δούμε. Με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια ωστόσο, μπορούμε να προβλέψουμε μια αξιοσημείωτη πρόοδο και ένα λαμπρό μέλλον για το υπό αναμόρφωση pontos-news.gr, που σχεδόν δύο χρόνια τώρα, έχει τεθεί στην υπηρεσία της ενημέρωσης με ταυτότητα.

Ο χρόνος τρέχει και εμείς στο pontos-news.gr χτίζουμε ένα νέο «σπίτι», πιο φιλόξενο, πιο όμορφο, πιο βολικό, που θα μπορεί να στεγάζει όλους όσοι συμμερίζονται την πρόθεσή του να ενώσει σε μια αγκαλιά ρίζες και μνήμες, επιθυμίες και αξιώσεις αλλά και προβληματισμούς και προβλήματα που αναζητούν λύσεις. Τούτο το σπιτικό θα συνεχίσει να σέβεται τον επισκέπτη του δίνοντάς του πλέον και τη δυνατότητα να χαλαρώνει με ταξίδια στη γνώση και την ενημέρωση αλλά και να παρεμβαίνει ενώνοντας τη φωνή του με άλλους που έχουν αντίστοιχες προσδοκίες.

Θα είναι το pontos-news.gr μια αγκαλιά, που θα χωράει όλους, Πόντιους και μη Πόντιους, πρόσφυγες και γηγενείς, ανθρώπους που νιώθουν ότι οι γερές ρίζες κάνουν τα δέντρα υγιή και τα κλαδιά τους πλούσια.

Η καλοκαιρινή ραστώνη είναι κατανοητή και αναμενόμενη. Όμως εμείς, εδώ στο pontos-news.gr, δεν θα την απολαύσουμε. Έχουμε δουλειές. Χτίζουμε ένα νέο σπίτι. Και σύντομα, θα είμαστε σε θέση να το χαρούμε όλοι μαζί.

Η ομάδα του Pontos-News.gr