5 Ιούλιος 2014, 11:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:05

Η συγκινητική δωρεά από τη Μελίνα Ασλανίδου στο σχολείο της στην Παραλίμνη

  • Η συγκινητική δωρεά από τη Μελίνα Ασλανίδου στο σχολείο της στην Παραλίμνη

Η συγκινητική δωρεά από τη Μελίνα Ασλανίδου στο σχολείο της στην Παραλίμνη

Την αγάπη της για τον τόπο της και την ευαισθησία της για τα παιδιά έδειξε έμπρακτα με μια γενναιόδωρη χορηγία η γνωστή καλλιτέχνης Μελίνα Ασλανίδου. Η δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό τραγουδίστρια έκανε πράξη την υπόσχεσή της και ανέλαβε όλα τα έξοδα για την αγορά και εγκατάσταση μιας σύγχρονης μικροφωνικής - μεγαφωνικής εγκατάστασης στο δημοτικό σχολείο Παραλίμνης, εκεί όπου άλλωστε έμαθε και τα πρώτα γράμματα. Σίγουρα αντίστοιχες χειρονομίες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και αναδεικνύουν ... το χαρακτήρα και τις ευαισθησίες των χορηγών.

Ο Διευθυντής και τα παιδιά του σχολείου την ευχαριστούν μέσα την παρακάτω επιστολή:

«Μια νέα σημαντική χορηγία ήρθε να εξοπλίσει το σχολείο μας.  Μια πλήρης μικροφωνική-μεγαφωνική εγκατάσταση που τόση ανάγκη είχαμε στο σχολείο μας για την πραγματοποίηση των σχολικών μας εκδηλώσεων, είναι πια πραγματικότητα χάρη στην ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία της αγαπημένης μας καλλιτέχνιδας του ελληνικού πενταγράμμου Μελίνας Ασλανίδου.

Η Μελίνα μας, που όποιος τη γνωρίσει από κοντά δεν αργεί ν’ ανακαλύψει μια ευαίσθητη κι ευγενική ψυχή που αγαπά τους ανθρώπους κι εκτιμά την ποιότητα, εκπλήρωσε με το παραπάνω την υπόσχεση που μας είχε δώσει σε προηγούμενη εκδήλωση όπου ήταν προσκαλεσμένη, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη της στα παιδιά του χωριού της και στο σχολειό που και η ίδια έμαθε τα πρώτα της γράμματα.

Ήδη αξιωθήκαμε να πραγματοποιήσουμε την φετινή τελική μας εκδήλωση, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες αυτού του θαυμάσιου ηχοσυστήματος. Το σχολείο μας - μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς -  θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμησή μας στην αγαπημένη μας Μελίνα και να της ευχηθούμε να συνεχίσει την επιτυχημένη καλλιτεχνική της πορεία στο ελληνικό τραγούδι, χαρίζοντάς μας και άλλα όμορφα τραγούδια που μόνον αυτή ξέρει να ερμηνεύει με τον μοναδικό και ξεχωριστό της τρόπο.                           
                          
Μελίνα μας, σ’ αγαπάμε πολύ και είσαι καλοδεχούμενη στο σχολείο μας όποτε το θελήσεις.

Ο διευθυντής του σχολείου, Σίσκος Αθανάσιος.

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Ασλανίδου: Θα κάνω ποντιακό γάμο με συμμετοχή κρητικών μουσικών

Η Σουμέλα - Μελίνα Ασλανίδου τραγουδάει το ποντιακό Χούι χούι