2 Ιούλιος 2014, 09:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:05

Όσα δεν είδαμε από την άφιξη της Εθνικής. Βίντεο

  • Όσα δεν είδαμε από την άφιξη της Εθνικής. Βίντεο

Όσα δεν είδαμε από την άφιξη της Εθνικής. Βίντεο

Ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης ήταν ο πρώτος που βγήκε από το αεροπλάνο που έφερε πίσω στην Ελλάδα την αποστολή της Εθνικής, μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλία.

Η... παρακάμερα της ΕΠΟ κατέγραψε τις στιγμές των διεθνών από τη στιγμή που βγήκαν από το αεροπλάνο μέχρι που έφτασαν στο εσωτερικό του αεροδρομίου και έως την ώρα που βγήκαν στην αίθουσα αφίξεων και έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα από εκείνους που αψήφισαν τη ζέστη και βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να τους καλωσορίσουν.

Στο πούλμαν που μετέφερε την Εθνική από την πίστα στο εσωτερικό του αεροδρομίου, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Φετφατζίδης ασχολούνταν με τα κινητά τους, ο Παναγιώτης Κονέ έκανε γκριμάτες στην κάμερα, ενώ ο Σαλπιγγίδης μιλούσε με τον Τζιόλη.

Όταν οι διεθνείς έφτασαν στην αίθουσα για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, το ταξίδι τους είχε τελειώσει. Ο καθένας θα ακολουθούσε το δικό του δρόμο. Ο φιλιά, αγκαλιές, αποχαιρετισμοί. Οι Έλληνες παίκτες μαζεύτηκαν, ένωσαν τα χέρια τους και φώναξαν "Ελλάς".

Το τέλος του ταξιδιού είχε φτάσει...


Πηγή: newsit.gr