1 Ιούλιος 2014, 17:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:05

Υποδοχή της εθνικής Ελλάδος με Ποντιακές φορεσιές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

  • Όχι δάκρυα γι' αυτή την Εθνική! Μόνο υπερηφάνεια για την Ελλάδα του Σάντος

Θερμή υποδοχή αναμένεται για την εθνική Ελλάδος σήμερα το απόγευμα, 1 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες την εθνική Ελλάδος θα υποδεχθούν Πόντιοι ντυμένοι με ποντιακές φορεσιές τιμώντας την πρόκρισή τους στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η γαλανόλευκη αποστολή θα περιλαμβάνει την εθνική ομάδα με όλους τους παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, πλην του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατευθύνεται προς Πορτογαλία.

Η κράτηση της πτήσης Αρακαζού-Σαλβαδόρ ακυρώθηκε, σύμφωνα με το news.gr, και η Ελλάδα ταξίδεψε από το Αρακαζού στο Ρεσίφε και από εκεί στο Σάο Πάουλο. Κατόπιν, ακολουθεί η υπερατλατική πτήση από Σάο Πάουλο προς Φρανκφούρτη και μετέπειτα, από εκεί, για Αθήνα, όπου η τελευταία πτήση αναμένεται να αφιχθεί στις 18:30, ώρα Ελλάδος.

Στο αεροδρόμιο αναμένεται να συρρεύσει πλήθος κόσμου, ώστε να υποδεχθεί τους διεθνείς και να τους ανταμείψει με το χειροκρότημα για τη συνολική παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας, μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων και αποκλείστηκαν στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Κόστα Ρίκα.