26 Ιούνιος 2014, 09:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:06

Έπεσαν πάνω στο Χριστόδουλο Ξηρό και... τον έχασαν μέσα απ' τα χέρια τους!

  • Ξηρός: Δεν είμαι αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε

Έπεσαν πάνω στο Χριστόδουλο Ξηρό και... τον έχασαν μέσα απ' τα χέρια τους!

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον δραπέτη τρομοκράτη Χριστόδουλο Ξηρό ήρθαν οι αστυνομικοί την περασμένη Παρασκευή στο Παλιό Φάληρο

Σύμφωνα με το Έθνος οι αστυνομικοί ήρθαν σε απόσταση αναπνοής από τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη όμως δεν μπόρεσαν να τον συλλάβουν και πολλοί ήδη μιλούν για... νέα Λουίζης Ριανκούρ.

Την υπόθεση του '92 θυμήθηκαν οι παλιοί καθώς αστυνομικοί που περιπολούσαν στα Νότια Προάστια εντόπισαν τον Χριστόδουλο Ξηρό να οδηγεί ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να διασταυρώσουν τα στοιχεία του οχήματος και μάλλον... έφτασαν πολύ κοντά ώστε να τους αντιληφθεί ο έμπειρος τρομοκράτης ο οποίος με γρήγορες κινήσεις φρόντισε να εξαφανιστεί στα γύρω στενά.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν τόσο το αυτοκίνητο όσο και τον ίδιο τον Χριστόδουλο Ξηρό και τώρα εξετάζεται κάθε στοιχείο, ωστόσο προς το παρόν το... πουλάκι κατάφερε να ξεφύγει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αλλάξει κατά πολύ τα χαρακτηριστικά του.
Έχει πάρει αρκετά κιλά ενώ έχει αφήσει μούσι και μακρυά μαλλιά.

Η εμφάνισή του αλλάζει πολλά δεδομένα καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ένα ολόκληρο πλέγμα προστασίας του το οποίο αποτελείται από μέλη των πυρήνων αλλά και άλλων οργανώσεων που συντάσσονται πλέον με τον τρομοκράτη.

Η τελευταία εμφάνισή του Χ. Ξηρού ήταν λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του όταν ο ίδιος είχε καταγράψει σε βίντεο μήνυμα-απειλή με το οποίο προειδοποιούσε πως επανέρχεται στην τρομοκρατική δράση.

Μετά την εξαφάνιση Ξηρού είχαμε το πακέτο-βόμβα στο Α.Τ. Ιτέας το οποίο θεωρείται ότι έχει τη σφραγίδα της κοινής δράσης Πυρήνων Ξηρού και πιθανότατα άλλων οργανώσεων.

Πηγή: newsit.gr