21 Ιούνιος 2014, 11:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:07

Τέσσερα πράγματα με θα σας κρατήσουν αδύνατη

  • Οργάνωσε το χρόνο σου σωστά

Τα γλυκά, τα ζυμαρικά και η σοκολάτα είναι από αυτά που θέλω πάντα να τρώω. Επομένως η αύξηση του βάρους θα ήταν αναπόφευκτη αν δεν γυμναζόμουν και δεν πρόσεχα τις μερίδες μου. Αυτοί είναι οι τέσσερις τρόποι που με βοηθούν να κρατώ το μέτρο.

> Φάτε γλυκά με έξυπνο τρόπο Λίγη μαύρη σοκολάτα –με 70% κακάο ή περισσότερο- μου φτάνει και μου περισσεύει. Λατρεύω επίσης τις αποξηραμένες μπανάνες: έχουν γεύση γλυκού, αλλά καθόλου ζάχαρη!

> Σταματήστε να σκέφτεστε ποιο είναι το τελευταίο γεύμα Το μότο μου είναι: “Πάντα θα υπάρχει κι άλλο γεύμα – και μάλλον θα είναι πολύ νόστιμο!”. Όταν το θυμίζω αυτό στον εαυτό μου την ώρα που τρώω ένα πλούσιο πιάτο, σταματάω ύστερα από μερικές μπουκιές.

> Δείτε τα πράγματα από τη σωστή οπτική γωνία Αν θα ήθελα να χάσω κιλά; Φυσικά; Ποιος δεν θέλει; Αλλά αρνούμαι να επικεντρώσω τη ζωή μου γύρω από αυτό. Προτιμώ να εστιάζω στο γεγονός ότι είμαι μια δραστήρια γυναίκα, ότι έχω έναν άντρα που με αγαπά, δυο αξιολάτρευτα παιδιά και μια υπέροχη δουλειά. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.

> Αντιμετωπίστε την τροφή ως καύσιμο Δεν ξεχνώ ποτέ το πρωινό μου: είναι η πηγή ενέργειάς μου όλη μέρα, δεν αφήνει να πέσει η γλυκόζη του αίματος και μου δίνει τα εφόδια να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Η τροφή είναι καύσιμο και φάρμακο. Επιλέγω τα καλύτερα καύσιμα και αυτά που έχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά.

Πηγή: omorfamystika.gr