14 Ιανουάριος 2021, 08:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιανουάριος 2021, 08:38

Ο Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος διοργανώνει την 7η εθελοντική αιμοδοσία

  • Ο Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος διοργανώνει την 7η εθελοντική αιμοδοσία
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πλατέος Ημαθίας «Ο Βαρασός», με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, διοργανώνει την 7η εθελοντική αιμοδοσία για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και της υγείας, που αποτελούν ύψιστο αγαθό και δικαίωμα για όλους.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται συνεχώς και η κατάσταση δυσκολεύει περισσότερο λόγω της πανδημίας. «Αφιερώνουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας και μια μετακίνηση για να δώσουμε αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης και πράξη αγάπης προς το συνάνθρωπο», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός», σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Ο σύλλογος των Καππαδοκών στο Πλατύ Ημαθίας υπογραμμίζει ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, καθώς και των πρωτοκόλλων ασφαλείας του ΕΟΔΥ για την προστασία τόσο των αιμοδοτών όσο και των γιατρών και των νοσηλευτριών.