13 Ιανουάριος 2021, 10:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουάριος 2021, 13:06

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης και εκλογών

  • Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης και εκλογών
    (Φωτ.: Facebook / Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας (ΕΛΒ) ενημερώνει τα μέλη της ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 (κανονική) ή 24 του ίδιου μήνα (επαναληπτική) Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου αναβάλλεται «μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης».

Όπως επισημαίνεται σε σχετικά ανακοίνωση, που υπογράφουν για το ΔΣ ο πρόεδρος Νικόλαος Τουμπουλίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου, η συγκεκριμένη απόφαση «υπαγορεύεται από λόγους δημόσιας υγείας και συμμόρφωσης του συλλόγου μας στο υφιστάμενο κανονιστικό πλαίσιο αντιμετώπισης του κινδύνου διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού».

Παράλληλα, υπογραμμίζεται αφενός η ανακοίνωση του υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας, βάσει της ΚΥΑ για τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 (Ν. 4709/2020) σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται όλες οι συναθροίσεις, αφετέρου ο νόμος 4753/2020 με τον οποίο δύνεται η δυνατότητα παράτασης της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων για χρονικό διάστημα μέχρι τεσσάρων μηνών για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, καταλήγει η ΕΛΒ.