10 Ιανουάριος 2021, 00:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιανουάριος 2021, 01:05

Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή – Διαδικτυακό σεμινάριο από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς

  • Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή – Διαδικτυακό σεμινάριο από τους «Αργοναύτες» Κιλκίς

Η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων που έχουν στο πρόγραμμα για το 2021, διοργανώνουν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, από τις 19:00 έως τις 20:00, τη 2η διαδικτυακή εισήγηση με τίτλο «Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή και η ανάδειξή τους στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα».

Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης, ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας ποντιακών προϊόντων «ΡΑΓΙΑΝ» και η κόρη του Αφροδίτη Γεωργιάδου, Chef με ειδίκευση στην εκσυγχρονισμένη ποντιακή κουζίνα, θα αναπτύξουν το θέμα των πρώτων υλών στην ποντιακή διατροφή και πώς αυτές αναδεικνύονται μέσα από την σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για πρόσβαση όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο zoom meeting.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/ASkpVpcFpxwCk7rf6. Εκεί θα καταχωρίσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να λάβουν τους απαραίτητους κωδικούς παρακολούθησης για την online εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη δράση μέσω διαδικτύου που διοργανώνουν οι «Αργοναύτες» του Κιλκίς. Είχε προηγηθεί το σεμινάριο του Κώστα Αλεξανδρίδη για τους Μωμόγερους.