16 Ιούνιος 2014, 08:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:08

Βροχερός ο καιρός και σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει

  • Άστατος ο καιρός και σήμερα - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Βροχερός ο καιρός και σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στην Ήπειρο, από 16 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα νότια πελάγη δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr