1 Δεκέμβριος 2020, 23:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Δεκέμβριος 2020, 00:08

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό η Σοφία Καραγκιοζίδου, νοσηλεύτρια από τη Δράμα

  • Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό η Σοφία Καραγκιοζίδου, νοσηλεύτρια από τη Δράμα
    Εικόνα από τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας (φωτ.: facebook /GenikoNosokomeioDramas)

Μόλις 59 ετών και χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας ήταν η Σοφία Καραγκιοζίδου, η δεύτερη νοσηλεύτρια που χάνει το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας στη μάχη με τον νέο κορονοϊό.

Έμπειρη νοσηλεύτρια με 35ετή υπηρεσία και θητεία ως προϊσταμένη στη μονάδα καρδιάς του νοσοκομείου, η Σοφία Καραγκιοζίδου γνώριζε τι ακριβώς είχε να αντιμετωπίσει και δεν ήθελε με τίποτα να διασωληνωθεί.

Ωστόσο πριν από δέκα μέρες εισήχθη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου τελικά διασωληνώθηκε. Ο οργανισμός της δεν άντεξε από τις επιπλοκές και κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της, τους συγγενείς, τους φίλους και στους συναδέλφους της.


Στιγμιότυπο από θεατρική παράσταση του Συλλόγου των Εργαζομένων του νοσοκομείου. Η Σοφία Καραγκιοζίδου βρίσκεται στη μέση της σειράς των ορθίων, είναι η κυρία με το παπιγιόν (φωτ.: Facebook)

«Καλό παράδεισο να έχεις Σοφία μου θα σε θυμόμαστε για πάντα με το ωραίο σου χαμόγελο!! Συλλυπητήρια στην οικογένεια της!» γράφει μια συνάδελφος της, κάτω από την ανάρτηση του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου, Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Η Σοφία Καραγκιοζίδου πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει γιαγιά. Μάλιστα τόσο η κόρη της όσο και το νεογνό είχαν βρεθεί επίσης θετικοί στον κορονοϊό αλλά ευτυχώς ανάρρωσαν. Όλο αυτό το διάστημα λάμβανε βίντεο από καθημερινές στιγμές που έχανε όντας στο νοσοκομείο και έπαιρνε κουράγιο. Η καθημερινή επιδείνωση της υγείας της σήμανε την αρχή του τέλους και οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου που όπως φαίνεται όσοι τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν.