30 Νοέμβριος 2020, 09:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Νοέμβριος 2020, 09:22

Νότης Σφακιανάκης: Στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψη

  • Νότης Σφακιανάκης: Στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψη
    (Φωτ.: NDP)

Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην Αργυρούπολη, κατά τη διάρκεια ελέγχου στη διασταύρωση της οδού Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής είχε σε μια τσάντα ένα εννιάρι πιστόλι, ένα tazer και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Δεν αρνήθηκε τον έλεγχο από τους αστυνομικούς –αν και στις πρώτες ερωτήσεις απάντησε αρνητικά στο αν έχει κάτι παράνομο μαζί του–, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι η λευκή σκόνη είναι ναρκωτική ουσία. Σχετικά με το όπλο, είπε ότι διαθέτει άδεια, η οποία ωστόσο δεν έχει ανανεωθεί λόγω της πανδημίας. Εντούτοις το είχε μαζί διότι κινδυνεύει η ζωή του, όπως υποστήριξε.

Μιλώντας στο OPEN ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη, είπε ότι η κοκαΐνη δεν είναι του εντολέα του και πως δεν έχει ποτέ δηλώσει ότι είναι χρήστης.

Ο τραγουδιστής παρέμεινε κρατούμενος στο Τμήμα Ασφάλειας Βουλιαγμένης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία.