11 Ιούνιος 2014, 12:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:09

Όλα όσα έγιναν στο 8ο Σταυροδρόμι Παράδοσης & Πολιτισμού της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου

  • Όλα όσα έγιναν στο 8ο Σταυροδρόμι Παράδοσης & Πολιτισμού της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου "Αλέξανδρος Υψηλάντης" οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων με την επωνυμία "8ο Σταυροδρόμι Παράδοσης και Πολιτισμού".

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου συναντήθηκαν οι χορωδίες της Αρναίας, του Σιδηροκάστρου, του Ι.Ν Κοίμησης Θεοτόκου της πόλης μας και της ΕΠΩΦ.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου η θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας παρουσίασε την ηθογραφική κωμωδία:"Ήντεαν λέει η μάννα μ" και στη συνέχεια στρώθηκε ποντιακό γλέντι.

Την Κυριακή 8 Ιουνίου παρουσιάστηκαν οι χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού συλλόγου δυτ. Θεσ/νικης "Σεργιάνι", του Πολιτιστικού συλλόγου Ν. Μαδύτου και της ΕΠΩΦ (Χοροί Πόντου και Καππαδοκίας).

Στα αξιοσημείωτα, η απονομή εκ μέρους της ΕΠΩΦ, τιμητικών διακρίσεων στους συλλόγους φίλων Άρσις και Επλίδα καθώς και στο Φιλανθρωπικό σωματείο "Χρήστος Τσελεπίδης".

Σε όλα τα μέλη των αποστολών προσφέρθηκε τιμητικό γεύμα ενώ το τελευταίο βράδυ τα μέλη όλων των χορευτικών ομάδων έστησαν ένα ασταμάτητο χορό.

Πάντα τέτοια λοιπόν!
                                                                                             
Ο Πρόεδρος
Ηρακλής Τσακλαλίδης

Η Γενική Γραμματέας
Γεωργία Πετρίδου